ملحوظة: يمكن الاحتفاظ بصوص الكراميل في إناء محكم الغلق لمدة شهر في الثلاجة أو ٣ شهور في الفريزر
الطريقة الأولى:
كوب سكر(٢٠٠ جرام)
ملعقة كبيرة ونصف زبدة
كوب (٢٠٠ م
المقادير:
٤٠٠ جرام بسكوت
٤٥٠ جرام جبن كريمي
معلقة كبيرة نسكافيه (قهوة سريعة الذوبان)
علبة (٣٨٠ جرام) كراميل حليب (دولسي دي ليتشي)
روابط لطريقة الكراميل:
أ
البطاطس من الخضار المستخدم في كل مطابخ العالم لأنها بتنفع مع أي طبق وطعمها بيختلف حسب طريقة الطبخ. في الفيديو ده عملت من البطاطس المهروسة وجبة غداء متكاملة أكيد هتعجبكم. طعمها كان