النهاردة هشارك معاكوا طريقة عمل لقمة القاضى بشكل مختلف وبحشو المهلبية سادة وبالشيكولاتة بأقل المكونات هنعملها معاكوا وهتشوفها فى الفيديو دا أتمنى تجربوها وتعجبكم وياريت متنسوش تعمل
البطاطس من الخضار المستخدم في كل مطابخ العالم لأنها بتنفع مع أي طبق وطعمها بيختلف حسب طريقة الطبخ. في الفيديو ده عملت من البطاطس المهروسة وجبة غداء متكاملة أكيد هتعجبكم. طعمها كان
هتدخل الرف اللي في النص على درجة حرارة ٢٠٠ مئوية.
يعتمد تماسك الشوكولاتة داخل الكيك على الفترة اللي هتكون فيها جوه الفرن. لو عايزين كيك متماسكة أكتر، يبقى نسيبها لفترة أكتر من ١
النهاردة هشارك معاكوا طريقة عمل اللازانيا خطوة بخطوة وكمان طريقة عمل العجينة بتاعتها أتمنى تعجبكم الوصفه وتجربوها مستنية رأيكم فى التعليقات وياريت متنسوش تعملوا لايك وشير للفيديو و
وصفة الملفاي بالعربية*
1 عجينة مورقة جاهزة
نحاولو نقبوها بالفرشاة و نضع عليها ورق الزبدة و طبق فرن وندخوها للفرن على درجة حرارة 180° لمدة 15دق و نخرجوها قبل ما طيب 10دق