المقادير:
٣ أكواب أرز مصري ( حوالي نصف كيلو)
النهاردة هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل الأرز بالكستناء والمكسرات طعمه حلو جدا وجديد ممكن تعملوه فى اى وقت او ممكن تعملوه جمبه اى مقبلات بسيطة اتمنى تجربوها وتعجبكم متنسو تشاركون
هنشارك معاكوا النهارده رز بالخضروات واللحم بالطريقة التركية الرائعة وجواه بسله وجزر ولحمه بالبهارات مع المكسرات اللذيذه نتمنى تجربوها مستنين تعليقاتكم :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا
واقع اللغة في العالم العربي اليوم ليس إلا مرآة تعكس بجلاء واقع المجتمعات العربية. فاللغة هي المعبر الأساسي عن الشخصية الوطنية والكيان الحضاري للأمم فإذا شابها التدهور والامتهان ضعف
كثر الحديث عن اللغة العربية، فمن مفرط في التعظيم الى حد الإجلال معتبرا اياها أم اللغات الى ناقد لاذع واصف اياها بالتحجر والركوض، وفي غالب الأحيان لا يدري العديد من العرب وغير العرب
نعالج من خلال هذا الفيلم الوثائقي وضعية اللغة العربية اليوم ومدى ارتباط حالها بحال الوطن العربي. فاللغة العربية اليوم تعيش مخاضا وثورة شك بسبب إشكالية الهوية والصراع مع اللهجات الم
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل فراخ محشية ارز بالمكسرات ومعاها خضروات سهلة جدا وطعمها رائع ومستوية كويس نتمنى تجربوها وياريت تعملوا لايك وشير للفيديو وسبسكرايب للقناه مستنيين رائ
هنشارك معاكوا النهارده كعك جميل جدا من المطبخ التركى كعك بالمكسرات اسمها كدا بالتركى وطعمها رائع وجميل محشيه زبيب وبندق وطريقتها سهله جدا لازم تجربوها مستنين رائيكم فى التعليقات با
النهارده هنشارك معاكوا رز جميل بالطريقه التركيه طريقه مختلفه عملنا عجينه بالمكسرات وحشيناها الرز بالبهارات والمكسرات طعمه رائع لازم تجربوه مستنين رائيكوا فى الكومنتات بالهنا والشفا