ملحوظة: بعد تحمير الفراخ هنحطها في الفرن لمدة تلت ساعة على درجة حرارة 
٢٢٠ مئوية
رابط وصفة البيتزا: https://www.youtube.com/watch?v=sG2G__KuYtQ
مقاس الصينية المستخدمة ١٦ سم 
المقادير:
٤٥٠ جرام (٢ كوب) جبن كريمي 
١٥٠ جرام (كوب ونصف) سكر 
٣ بيضات بدرجة حرارة الغرفة
١٣ جرام (ملعقتين كبار)  دقيق كي
الوجبة الأولى توست البيض: 
جزر+ فلفل +بصل أخضر مقطع قطع صغيرة
توست 
بيض + ملح فلفل أسود 
الوجبة الثانية كاساديا البيض: 
خبز تورتيلا 
بيض + ملح و فلفل أس