ملحوظة: بعد تحمير الفراخ هنحطها في الفرن لمدة تلت ساعة على درجة حرارة
٢٢٠ مئوية
رابط وصفة البيتزا: https://www.youtube.com/watch?v=sG2G__KuYtQ
مقاس الصينية المستخدمة ١٦ سم
المقادير:
٤٥٠ جرام (٢ كوب) جبن كريمي
١٥٠ جرام (كوب ونصف) سكر
٣ بيضات بدرجة حرارة الغرفة
١٣ جرام (ملعقتين كبار) دقيق كي
الوجبة الأولى توست البيض:
جزر+ فلفل +بصل أخضر مقطع قطع صغيرة
توست
بيض + ملح فلفل أسود
الوجبة الثانية كاساديا البيض:
خبز تورتيلا
بيض + ملح و فلفل أس