المقادير:
النهاردة هنشارك معاكوا بطاطس مهروسة بطريقة سهلة جدا ومش بتاخد وقت جربوها مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا والشفا :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم الاشتراك فى القناه.
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل الفاهيتا بالفراخ وفيها فلفل احمر وفلفل اخضر وبهارات طعمها رائع جدا وسهلة مش بتاخد وقت نتمنى تجربوها مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا وال
النهارده هنشارك معاكوا عمل كيك الشكولاته مفيش حد مبيحبهاش وممكن تتعمل فى اى وقت وجميله جدا لو عندك ضيوف طريقتها سهله جدا ومش بتاخد وقت نتمنى تجربوها بالهنا والشفا مستنين رائيكم فى
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل لازنيا الباذنجان بأسهل طريقة وخطوة بخطوة ممكن نعملها كغذاء سريع لانها خفيفة جدا نتمنى تجربوها وتعجبكم مستنيين رائيكم فى التعليقات وياريت تعملوا لاي
النهارده حبينا نشارك معاكوا حلوى خفيفه وسهله جدا من البسكويت والفراوله ومش بتاخد وقت خالص وطعمها رائع نتمنى تجربوها مستنين رائكم فى التعليقات بالهنا والشفا :)
.حتى لا يفوتكم وص
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة لعمل حلوى سهلة جدا بعين الجمل مش بتاخد وقت ممكن نعملها لو جالنا ضيوف فجاة مع الشاى مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا والشفا :)
ياريت تعملوا لايك و
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل ماغنوليا سهلة وسريعة ومش تاخد وقت ولا متعبه نتمنى تجربوها وتعجبكم الطريقة مستنيين رائيكم فى التعليقات وياريت متنسوش تعملوا لايك وشير للفيديو وسبسكر
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل طريقة عمل الفريك من المطبخ التركى بطريقة سهلة وسريعة مش بتاخد اى وقت بالعدس الاسود نتمنى تجربوه بالهنا والشفا :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم ال
النهاردة هنشارك معاكوا كفته بالبطاطس فى الفرن وسقيناها بصوص الطماطم طريقة سهلة جدا ومش بتاخد وقت وطعم رائع نتمنى تجربوها بالهنا والشفا :)
المكونات :
2-3 بطاطس
2-3 فلف
النهارده هنشارك معاكوا الهريسه التركيه بطريقه سهله جدا ومش بتاخد وقت كبير فى التحضير نتمنى تجربوها وتكتبولنا رائيكوا فى التعليقات بالهنا والشفا :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم ا
مارجريتا الدجاج وصفة لذيذة وسريعة جدا، هتاخد منك حوالي ١٥ أو ٢٠ دقيقة بس وطعمها كالعادة رائع
المكونات تكفي لعمل ٤ قطع مارجريتا الدجاج:
٢ صدر دجاج بدون عظم
معلقة كبير
النهارده هنشارك معاكوا كيك سهله وبسيطه ومش بتاخد وقت عملنا كيكه وفى نصها كريمه بجوز الهند وحطينا عليها صوص الشكولاته ممكن نعملها ى اى وقت ومن مكونات بسيطه نتمنى تجربوها مستنين رائي
هتدخل الرف اللي في النص على درجة حرارة ٢٠٠ مئوية.
يعتمد تماسك الشوكولاتة داخل الكيك على الفترة اللي هتكون فيها جوه الفرن. لو عايزين كيك متماسكة أكتر، يبقى نسيبها لفترة أكتر من ١
النهاردة هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل قطع السميد بأقل المكونات ممكن تعملوها فى أى وقت وكمان مناسبة جدا لو هتعملوها للضيوف ومش بتاخد وقت كبير أتمنى تجربوها وتعجبكم وياريت متنسوش