شاهد المزيد من الوصفات من هنا : http://bit.ly/2ikUffk
أذا عجبتك الوصفه يرجى الضغط على Like وSubscribe للأشتراك في القناة : http://bit.ly/2xvVyie
________________________
هتدخل الرف اللي في النص على درجة حرارة ٢٠٠ مئوية.
يعتمد تماسك الشوكولاتة داخل الكيك على الفترة اللي هتكون فيها جوه الفرن. لو عايزين كيك متماسكة أكتر، يبقى نسيبها لفترة أكتر من ١
شاهد المزيد من الوصفات من هنا : http://bit.ly/2ikUffk
أذا عجبتك الوصفه يرجى الضغط على Like وSubscribe للأشتراك في القناة : http://bit.ly/2xvVyie
_________________________
النهاردة هشارك معاكوا طريقة عمل اللازانيا خطوة بخطوة وكمان طريقة عمل العجينة بتاعتها أتمنى تعجبكم الوصفه وتجربوها مستنية رأيكم فى التعليقات وياريت متنسوش تعملوا لايك وشير للفيديو و
النهاردة هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل قطع السميد بأقل المكونات ممكن تعملوها فى أى وقت وكمان مناسبة جدا لو هتعملوها للضيوف ومش بتاخد وقت كبير أتمنى تجربوها وتعجبكم وياريت متنسوش
الوجبة الأولى توست البيض:
جزر+ فلفل +بصل أخضر مقطع قطع صغيرة
توست
بيض + ملح فلفل أسود
الوجبة الثانية كاساديا البيض:
خبز تورتيلا
بيض + ملح و فلفل أس