المكونات:
٦ جرام (٢ ملعقة صغيرة) خميرة جافة
ثلث كوب ماء دافئ (قد نحتاج ملعقة او اثنين زيادة اثناء العجن)
٢ بيضة كاملة
٤ صفار بيض
٥١٥ جرام (٤ وربع كوب) د
مقادير بسبوسة الحلواني الكلاسيكية:
المقادير مناسبة لصينية مقاس ٢٥
كوبين و ربع (٣٧٥ جرام) سميد متوسط
نصف كوب (١١٥ جرام) سمن
نصف كوب (١١٥ مل) حليب
كوب إلا
القلب اشتكى من قلة الهشتكة
#الدحيح
مصادر الدحيح:
https://www.apa.org/monitor/2012/04/rejection?fbclid=IwAR1O0g9AgBJ7qy-lC8FPpuGucqvbI
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل اسهل حلوى ممكن تعمليها باقل المكونات وطعمها جميل جدا تشبه البقلاوة التركية نتمنى تجربوها وتعجبكم الطريقة مستنيين رائيكم فى التعليقات وياريت تعلموا
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل حلوى بف باسترى بالشربات محشيه بندق مطحون وان شاء الله تعجبكم الطريقة مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا والشفا :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم ال
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة جديدة وهى فى الاصل أكلة تركية مشهورة اسمها مانتى بس الاكلة الاساسية بيكون عجين ومحشى لحمة مفرومة متبلة وطعمها رائع جدا النهارده هنقدمها ليكوا فى عجين ا