المقادير:
٣٠٠ جرام (كوب وثلث) سمن بارد
٣ ملعقة كبيرة (٢٥ جرام) سكر بودرة
نصف كيلو (٤ أكواب) دقيق
معلقتين كبار سمسم
ملعقة ونصف صغيرة ( ٦ جرام) بيكنج باودر
مقادير بسبوسة الحلواني الكلاسيكية:
المقادير مناسبة لصينية مقاس ٢٥
كوبين و ربع (٣٧٥ جرام) سميد متوسط
نصف كوب (١١٥ جرام) سمن
نصف كوب (١١٥ مل) حليب
كوب إلا
النهارده هنشارك معاكوا اكله مشهوره عند الاتراك خفيفه جدا وبياكلوها فى اى وقت بالبرغل والخضار بحاجات بسيطه جدا مستنين رائيكوا فى التعليقات وياريت تجربوها بالهنا والشفا :)
حتى لا
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل سلطة البرغل التركية محبوبة جدا عند الاتراك ولازم تكون فى كل عزومة وجبه سهلة جدا وسريعة بالبرغل وبدون فرن نتمنى تجربوها مستنيين تعليقاتكم وياريت تعل
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة جديدة لعمل كفته البرغل مشهوره جدا عند الاتراك بالبرغل الناعم والحمص والعدس الاسود وفوقها زبادى نتمنى تجربوها سهلة وسريعه بالهنا والشفا :)
حتى لا يفو
النهاردة حضرنا وصفة ايطالية طبق جانبي لذيذ اسمه "نيوكي" على طريقة مدينة روما
المقادير :
٣ كوب حليب (لتر إلا ربع)
كوب وربع من دقيق السيمولينا الناعم (