النهاردة شاركتكم وصفة التشيز كيك الأمريكية الأصلية المخبوزة بالفرن بكل تفاصيلها، بنفس طريقة تشيز كيك مدينة نيويورك
بتطلع في الاخر كريمية جدا وناعمة وطعهما غني
قطر الصينية ا
سان سباستيان تشيز كيك اوالكيكة المحروقة وبمكونات اقتصادية - Burnt Cheesecake from La Viña Bar in San Sebastian
شاهد المزيد من الوصفات من هنا : http://bit.ly/2ikUffk
أذا عجب
مقاس الصينية المستخدمة ٢٢ سم
مقادير طبقة البسكوت:
٣٠ قطعة بسكوت بيسكوف (٢٣٥ جرام)
*يمكن استبداله بأي بسكوت سادة
٦ ملاعق كبيرة (٨٥ جرام) زبدة مذابة
مقادير ال
بقالي فترة بادور على الوصفة المثالية للتشيز كيك اليابانية. بعد كذا محاولة، دي أحسن طريقة جربتها (حتى الآن!). قوامها خفيف جدا وسعراتها الحرارية منخفضة مقارنة بالتشيز كيك التقليدية.
ملحوظة: المعالق والأكواب المستخدمة هي المعيارية
والمقصود بمعلقة كبيرة معلقة معيارية ممسوحة.
المقادير تكفي لعمل كمية ٣ أو ٤ أكواب صغيرة حسب حجم
الكوب:
٢ كوب حل
كسترد الشوكولاتة:
نصف كوب حليب
ربع كوب نشا الذرة
ربع كوب كاكاو خام
٢ صفار بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا
٣ أكواب حليب
ثلث كوب سكر
مقادي
النهاردة جربت اعمل كيكة جديدة ومختلفة وهي كيكة الشطرنج مزيج بين كيك الشيكولاتة والتشيز كيك
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل كيك بقاعدة البسكويت والطبقة التانيه مهلبية وبعدين صوص الكيوى الرائع نتمنى انكم تجربوها من المطبخ التركى حلوى خفيفة وسهلة بدون فرن نتمنى تجربوها وتع