المقادير:
كيلو إلا ربع لحم (
النهاردة هشارك معاكوا طريقة عمل أكلة تركية جديدة ببابا غنوج وعليها لحم بصوص رائع جدا ممكن نعملها فى العزومات ومش متعبه فى التحضير أتمنى تجربوها من المطبخ التركى وياريت متنسوش تعملو
النهارده هنشارك معاكوا أكله الاطفال كلهم بيحبوها ومفيدة جدا وفيها خضروات كتير بطريقة مختلفة وجميلة وسهلة تتعمل فى ربع ساعه نتمنى تجربوها مستنين رائيكم فى الفيديو فى التعليقات بالهن
هل تحبون تجربة أطباق جديدة؟ ماذا عن المطبخ التونسي ؟
اللبلابي وجبة تونسية شهيرة، جاءت مع الأتراك وقت دخول الجيش العثماني عام 1574، وسرعان ما أصبحت الأكلة الشعبية الأولى للتونس