Now playing: All videos by المطبخ التركي

طريقة عمل حلوى البافلوفا زى المارينج بس على أحلى لازم تجربوها

  • النهارده هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل البافلوفا طريقتها سهلة جدا ومش متعبه وكمان طعمها هيعجبكم جدا أتمنى تجربوها وتشاركونى رأيكم فى التعليقات بالهنا والشفا :))
    .حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم الاشتراك فى القناه.
    goo.gl/kuufbf
    المكونات:
    5 بياض بيض
    رشة ملح
    نصف ملعقة صغيرة خل تفاح
    1 ملعقة صغيره فانيليا
    1,5 ملعقة سكر
    1 ملعقة صغيرة نشا
    لعمل الكريمة:
    100 جرام كريمة خفق
    1 ملعقة سكر بودرة
    للتزين:
    فواكهه
    طريقة التحضير:
    1-أولا نقوم بتحضير ورق الزبد,لأننا هنعمل الحلوى على شكل حلقات صغيرة,لهذا استخدمت ورقتين من ورق الزبد.
    2-نرسم ع ورق الزبد دائرة بطبق الطعام و طائرة صغيرة بطبق الشوربة.
    3-نضع ورق الزبد ع صينية الفرن.
    4-ونفتح الفرن على درجة حرارة 150 حتى تحضير المكونات.
    5-نضع فى وعاء مناسب بياض بيض بدرجة حرارة الغرفة ونضرب بالمكسار حتى يتضاعف القوام.
    6-نضيف ملح,خل تفاح,ونضرب لمدة 1-2 دقيقة.
    7-نضيف الفانيلا,سكر بالتدريج ونستمر بالضرب بالمكسر,يستحسن نضيف نضيف سكر رفيع عشان يذوب بسرعه,لو مش رفيع ممكن تطحني المكونات فى الكبة.
    8-فى الأخر نضيف النشا ونضرب المكونات لأخر مره.
    9-لو القوام تقيل يبقى كدا تمام.
    -نضع الخليط فى كيس سهل الفتح,بعد ما نخرج كل الهوا اللى فى الكيس نقفلها جيدا,ونقصه فى الطرف.
    11-بعد ما ننزل الخليط من الكيس ع الصينية .نضغط عليه بالملعقة.
    12-هنخفض درجة حرارة الفرن من 150 ل 120 وندخل الحلوى الفرن لمده 1,5 ساعة تقريبا حتى يتغير لونها.
    13-نفتح الفرن عليه وبمساعدة الملعقه نترك الفرن مفتوح قليلا ونتركها لتبرد.
    14-لعمل الكريمه:نضع فى وعاء مناسب كريمه,سكر بودرة وممكن متستخدمش سكر بودره خالص.
    15-نضرب السكر والكريمه بالمكسار قليلا.
    16-بعد ذلك نضع بالملعقة من الكريمة على الحلوى ونزينها زى ما نحب ونقدمها بالهنا والشفا.
    يمكنكم الاشتراك فى صفحتنا على الفيسبوك.
    www.facebook.com/elmatbakh.elturky
    .حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم الاشتراك فى القناه.
    goo.gl/kuufbf
    يمكنكم متابعتنا على الانستغرام.
    www.instagram.com/elmatbakh.elturky

    Category : Cuisine & pâtisserie

    #طريقة#عمل#حلوى#البافلوفا#زى#المارينج#بس#على#أحلى#لازم#تجربوها

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up